ECOVITAL G3 PROFESSIONAL

 

ECOVITAL G3 – singurul produs profesional Made in Romania – tratamente faciale si tratamente SPA

Cand „frumusetea” rimeaza cu respectul valorii fundamentale. Avand o experienta de peste 30 de ani in domeniul esteticii, firma ECOVITAL si-a gasit un loc pe piata produselor profesionale datorita respectarii principiilor fundamentale asupra fenomenelor de imbatranire cutanata.

 

Gama completa de tratamente faciale si corporale (SPA) linia foloseste in formulele sale principii active de ultima generatie ce confera clientilor sai rezultate vizibile ale tratamentelor personalizate.

ECOVITAL G3 Professional – linie completa de tratamente ce favorizeaza regenerarea celulara actionand in mod pozitiv asupra metabolismului celular pentru conservarea stralucirii si tineretii tenului.

 

In institut se efectueaza diagnosticul tenului, se stabileste programul si secventialitatea tratamentului, se personalizeaza curele si se recomanda tipurile de produse pentru institut si pentru continuarea tratamentului la domiciliu.

Programele de tratamente SPA folosesc module specifice de masaj: drenant, modelant si presopunctura. Aceste metode au drept scop remodelarea ovalului fetei, relaxarea si instalarea starii de bine, penetrarea substantelor active, detoxifierea si revitalizarea organismului.

 

Produse:
Produse din gama ECOVITAL G3 PROFESSIONAL – Cosmetice Profesionale – Tratamente Faciale si Corporale