Prima faza a actului estetic corporal este curatarea corpului, menita sa mentina filmul hidrolipidic, sa sprijine eliminarea celulelor moarte, sa lase pielea supla, hidratata, curata, pregatita pentru penetrarea principiilor active. Curatarea necesita un minimum de atentie, nu trebuie sa fie agresiva, ci eficace si lejera.

 

* GEL MARIN – BAIE SPUMANTA – DUS CU COMPUSI MARINI (ECO 1/103)

O concentratie crescuta de elemente marine ce au efect revitalizant sau relaxant dupa modul de folosire. Baza lavabila este dulce: elimina impuritatile, neutralizeaza calcarul. Extractul de namol, de scoici hidrateaza, detoxifica, remineralizeaza. Filmul hidro-lipidic ramane intact.

* GOMAJ PENTRU CORP CU COMPUSI MARINI (ECO 3/252)

Curata impuritatile, pielea isi regaseste stralucirea, nu ramane iritata, stimuleaza reinnoirea celulara si microcirculatia zonei, ajuta pielea sa absoarba principiile active.
Se foloseste pentru toate tipurile de piele chiar si cea sensibila si iritabila.

* GOMAJ MARIN GEL PENTRU FATA SI CORP CU PARTICULE (ECO3/2521)

Curata si hidrateaza pielea fara a o irita. Se recomanda persoanelor cu pielea sensibila chiar iritabila. Se foloseste si la gomajul mainilor si al picioarelor. Extracte de alge, particule de polietilena, extract de nalba calmanta a pielii si emolienta, extract de Ruscus tonifiant, protector vascular, intr-o baza de gel.

 

CLICK PENTRU VIZUALIZAREA ASORTIMENTULUI COMPLET DE PRODUSE