Tratament pentru ten seboreic (impur) cu probleme (acnee).

Tenul seboreic nu semnifica lipsa de ingrijire, ci dispozitia genetica si/sau modificari hormonale (pubertate). Anumitepersoane manifesta tendinta acneica toata viata. Glandele sebacee produc sebum in exces, ce duce la blocarea porilor si aparitia elementelor acneice.

Linia speciala AMINTAmed tine problemele tenului tau sub control.

Tratament in Institut
Etapele esentiale ale tratamentului:
– Demachiere si tonifiere
– Peeling
– Masaj dranant cu AMINTAmed Balm
– Masca sau impachetare cu AMINTAmed Masca
– Tratament final prin masaj usor cu Crema Hidratanta AMINTAmed Balance

Produse Recomandate pentru Acasa:

1. Wash – Gel antibacterian pentru spalare cu extract de panselute si acid salicilic, curata perfect tenul seboreic.
Indeparteaza excesul de sebum fara a irita.
2. Tonic – Tonic antibacterian cu extract de panselute si acid salicilic, improspateaza pielea si o revigoreaza. Normalizeaza valoarea pH-ului si regleaza secretia de sebum.
3. Balance Day – Ingrijire de zi cu ingrediente active pentru tenul tanar, seboreic. Crema gel soft, cu efect antibacterian si hidratant. Previne dezvoltarea elementelor acneice. Contine extract de panselute si ulei de susan.
4. Balm Night – Ingrijire de noapte pentru tenul tanar, seboreic, cu sau fara tendinta acneica. Contine extract de panselute, vitamina E si ulei de susan.
5. Anti Spot – Roll-on antibacterian pentru cosuri, micul ajutor imediat pentru zone limitate sau utilizare focusata. Usuca elementele acneice si calmeaza iritatiile. Contine acid salicilic. Atingeti cosurile de mai multe ori pe zi cu lichidul.
6. Masca – Impachetare cremoasa pe baza de emulsie hidrogel/ulei. Pielea scapa de reziduri grase, celule moarte si deseuri. Masca reduce iritatiile si calmeaza, asigurind pielii o textura fina si neteda.
7. Pasta de Musetel – Pasta specifica tratamentului tenului seboreic, cu efect calmant, antiseptic si hidratant. Contribuie la disparitia elementelor acneice. Iritatia dispare peste noapte.

 

CLICK PENTRU VIZUALIZAREA INTREGULUI ASORTIMENT DE PRODUSE