Concentratele eficiente au un impact mai mare asupra pielii decat alte produse. Acesta se simte imediat dupa aplicare. Concentratele refac echilibrul pielii imediat.

Va oferim­­­ 8 concentrate diferite pentru optimizarea programului personal de ingrijire.
Hraniti-va frumusetea cu serumurile noastre!

Caviar
Produs inovator cu baza de emulsie continand extract concentrat de caviar pentru stabilizarea si imbunatatirea propriului mecanism de refacere a pielii si tratarea atrofiei. Extractul de caviar este bogat in proteine, vitamine si minerale ce stimuleaza metabolismul celular. Ca urmare, ridurile fine se reduc si creste capacitatea pielii de
stocare a apei.

Q10
Produs inovator cu baza de emulsie continand coenzima Q10 cunoscuta ca un antioxidant unic ce protejeaza impotriva imbatrinirii precoce induse de agresiunile de mediu.

Distrugerile minore ale pielii sunt remediate si ridurile fine sunt reduse. Pielea isi recapata prospetimea si elasticitatea aratand mai neteda si mai supla.

Allergy
O fiola ideala pentru ingrijirea intensiva a tenului hipersensibil si a celui predispus la alergii. Ingredientele active principale sunt: rooibos cu efect antialergic, acid gliciretinic cu efect antiinflamator si antibacterian, pantenol care stimuleaza regenerarea celulara, ceai verde care stimuleaza propriul sistem imunitar.

Moisture
Concentrat cu ingrediente active pentru toate starile pielii si pentru keratose. Reduce deficitele in balanta hidrica intr-un mod natural si persistent. Ingrediente principale: cimicifuga racemosa cu efect fito-hormonal, uree cu efect emolient.

Couperose
Concentrat eficient pentru ten cu tendinta de eritem si cuperoza. Contine : extract de frunza de vita de vie, extract de castan, rooibos, toate cu proprietati vaso-tonice.

Rooibos
Protejeaza impotriva agresiunilor de mediu si sustine propriul mecanism de refacere al pielii. Adecvat oricarui tip de ten. Ingredientul principal, rooibosul, este cunoscut pentru efectele sale antialergice si antiinflamatoare.

Cacao
Ingrediente active concentrate din boabele de cacao pentru o ingrijire intensiva. Ispititoarea aroma de ciocolata inveseleste starea de spirit si starneste un sentiment de bine si caldura.

Collastin
Concentrat eficient pentru ten cu tendinta de atrofie. Stimuleaza formarea de colagen si stimuleaza sistemul imunitar sa lupte cu agresiunile de mediu,prevenind astfel imbatrinirea si reducand ridurile fine.
Ingredient principal : aminoacizi.

 

CLICK PENTRU VIZUALIZAREA INTREGULUI ASORTIMENT DE PRODUSE