Ofera o sansa tenului tau!

Iti oferim un program inovator  pentru imbunatatirea vizibila si imediata a structurii pielii.

Formula se numeste ROSA GRAF Forty+ si combate primele semne ale imbatrinirii hormonale.

Vei simti o minunata stare de bine!
Ingredientii de baza sunt uleiul de samburi de struguri si extractul de soia. Ambele uleiuri se evidentiaza printr-o buna toleranta cutanata. Alti ingredienti: Acetyl-Hexapeptide-3 (substanta exclusiva de umplere a ridurilor), Extract de stridii (hidratant, echilibrant), Acetyl-Dipeptid-1 Cetyl Ester (sustine si intareste actiunea hexapeptidelor si are in acelasi timp efect calmant).

Rezultat: Tratamentul se poate repeta la fiecare 7-14 zile. Pentru eficienta, cura recomandata este de 3 luni in fiecare an. In tot acest timp trebuie urmat tratamentul la domiciliu. Capsulele contin fitohormoni din soia si antioxidanti din vita de vie.

Acest tratament este recomandat si de medici femeilor la menopauza pentru mentinerea tineretii in lipsa hormonilor sexuali .
Succesul sau sta in continuitate.

Tratament in Institut
Etapele esentiale ale tratamentului:
– Demachiere si tonifiere
– Tratament preliminar cu Rosa Graf Forty+ AHA
– Se aplica masca, iar cand incepe sa se usuce pe zonele tratate, se clateste rapid cu apa calda din abundenta.
– Masaj cu sistemul de umplere pentru riduri Rosa Graf Forty+  Filling System si Crema Forty+
– Tratament final cu crema de zi cu factor de protectie Rosa Graf Forty+ Protect

Produse Recomandate pentru Acasa:

1. Protect – Crema de zi protectoare cu filtru UV (SPF 17). Extractele de soia si de coaja de struguri confera tenului un aspect radiant si ingrijit. Reduce pierderea transcutana de apa.

2. Crema – Crema de noapte activatoare de tip emulsie non-uleioasa, cu continut de extract de soia bogat in isoflavone si extract de coaja de struguri bogat in antioxidanti.

3. Anti Ageing Serum – Un serum anti-ageing intensiv, cu adaos de ulei de samburi de struguri si sare de acid malic pentru ten cu nevoi speciale. Se utilizeaza inaintea cremei de zi.

4. Capsule – O combinatie de substante vitale din soia si struguri pentru femeile la menopauza (supliment nutritiv).Sunt obtinute din plante nemodificate genetic (GMO free). Extractul de soia contine fito-estrogeni (isoflafone) in forma naturala, nemodificata. Polifenolii din struguri sint de asemenea in forma naturala, nemodificata.

5. Filling System – Ingredientul activ unic Acetyl-Hexapeptide-8 relaxeaza musculatura faciala reducind astfel adancimea ridurilor deja existente. Filling System actioneaza acolo unde ridurile sint generate. Efectul a fost demonstrat clinic.

 

CLICK PENTRU VIZUALIZAREA INTREGULUI ASORTIMENT DE PRODUSE