ÎMBUNĂTĂȚIREA ASPECTULUI PIELII

Îndepărtarea ridurilor și leziunilor pigmentare

Resurfacția non-ablativă a pielii cu Laserul fracțional cu sticla cu Erbium este alegerea potrivita pentru cei care doresc să obțină o îmbunătățire a aspectului pielii. Această procedură mai putin invaziva reduce cu succes liniile superficiale până la riduri moderat adânci, imubunatatind vizibil aspectul pielii.

Acesta este un laser fracționar non-ablativ care a fost utilizat în mod eficient în întinerirea pielii. Acest tratament cu laser poate atenua liniile fine, ridurile, reduce porii deschisi, chiar și acneea și cicatricile, pigmentarea pielii asociată cu deteriorarea fotografiei, îmbunătățirea vergeturilor.

Îmbunătățește condițiile pielii prin faptul că afectează doar o fracțiune din piele la un moment dat cu mii de coloane microscopice mici, dar adânci. Pentru fiecare coloană, laserul vizează și tratează intens, dar lasă intacte țesuturile înconjurătoare. Acest lucru permite pielea să se vindece mult mai repede pentru a crea un țesut nou și sănătos. Procedura activeaza colagenul permitand imbunatatirea ulterioara a fermitatii pielii.

Pe măsură ce este tratat doar volumul fracțional al pielii, țesutul sănătos între zonele de tratament conține celule viabile care duc la o vindecare mai rapidă. Rezultatul final este comparabil cu tehnologia intensivă tradiționala, dar cu o durată de întrerupere minimă, cu mult mai puține complicații și o rată ridicată de satisfactie.

Aceasta este o procedură foarte sigură și reacțiile post-tratament sunt temporare. Procedura nu este dureroasa si se face fara anestezie.

CONTACTAȚI-NE ASTĂZI

Intră în contact cu Ecovital!

V-am atras atenția cu produsele noastre? Vreți să le vedeți?
Vă așteptăm cu drag la showroom-ul nostru central din București, Piața Victoriei.

Contactează-ne