ÎNDEPĂRTAREA TATUAJELOR ȘI LEZIUNILOR PIGMENTARE

Întinerirea pielii cu pulbere de carbon

Laserul YAG Q-Switched (cu comutare Q) cu neodimiu este un cristal utilizat ca mediu laser. Ionul neodimic asigură activitatea cu laser, iar laserul Nd: YAG are capacitatea de a patrunde straturi mult mai profunde ale pielii în comparație cu alte tipuri de laser. Echipamentul Laser YAG este perfect pentru îndepărtarea tatuajelor, a petelor datorate varstei, a petelor solare și a pistruilor. Tehnologia este utilizată și pentru întinerirea pielii, controlul grasimii și îmbunătățirea porilor pielii. Laserul YAG poate fi utilizat pentru îndepărtarea părului în orice zona.

Principiul de sablare prin lumină este folosit aici atunci când impulsurile de energie ridicată ale luminii cu lungimi de undă specifice sunt absorbite de pigmenții din piele. O explozie instantanee împrăștie particulele pigmentate în fragmente, iar acestea sunt apoi eliminate din organism prin sistemul limfatic.

Cu lungimi de undă, luminozitate și mărimea punctului de lucru, toate ajustabile, echipamentul Laser YAG este o tehnică sigură și eficientă. Avantajele includ o varietate de lungimi de undă, vârfuri ridicate de putere și un fascicul de tintire perfect, cu o sursă laser de înaltă calitate. Aceste tehnici laser vin cu abilitatea de neegalat de a targeta pigmentii pielii.

CONTACTAȚI-NE ASTĂZI

Intră în contact cu Ecovital!

V-am atras atenția cu produsele noastre? Vreți să le vedeți?
Vă așteptăm cu drag la showroom-ul nostru central din București, Piața Victoriei.

Contactează-ne