RADIOFRECVENȚĂ, MASAJ, INFRAROȘII, VACUUM ROLLER

Profitați de lumina infraroșie combinată cu energia cu frecvență radio bi-polară

Ceea ce face ca tehnologia Infraroșu RF Vacuum Roller să fie specială este utilizarea a patru tehnologii într-un singur dispozitiv. Profitați de lumina infraroșie combinată cu energia cu frecvență radio bi-polară, de vacuum și role. Este unul dintre cele mai eficiente procedure pentru stimularea creșterii de collagen nou cu ajutorul încălzirii eficiente și a vacuum-ului. Dacă sunteți în căutarea unei îmbunătățiri generale a structurii pielii și a texturii, ati venit la locul potrivit.

Parametrii tehnici controlează radiofrecvența, lungimea de undă în infraroșu și puterea. Presiunea de aspirație și viteza rolelor ajută la strângerea pielii, îndepărtarea celulitei și îndepărtarea ridurilor. Folosirea de tehnologii diferite, plus role diferite și piese de mână, acoperă gama de tratamente pentru întregul corp. Se poate vedea imbunatatirea texturii si tonusului pielii, intrucat intregul corp primeste un masaj care elimina orice oboseala si accelereaza metabolismul.

Cu o conturare în creștere a cererii și a corpului și slăbire, tehnologia Infraroșu RF Vacuum Roller oferă într-adevăr cele mai bune soluții și tratamente, după doar câteva sesiuni. Cu un disconfort mic sau deloc, este de asteptat o mare satisfacție a pacientului.

CONTACTAȚI-NE ASTĂZI

Intră în contact cu Ecovital!

V-am atras atenția cu produsele noastre? Vreți să le vedeți?
Vă așteptăm cu drag la showroom-ul nostru central din București, Piața Victoriei.

Contactează-ne