ECHIPAMENTE PENTRU ÎNDEPĂRTAREA PĂRULUI

Tehnologia de epilare cu Diode Laser

Tehnologia de epilare cu diode laser este un sistem inovator, sigur și de înaltă calitate, conceput în mod expres pentru îndepărtarea părului nedorit. Laserul cu diodă permite efectuarea epilării progresive permanente prin reducerea semnificativă a riscului de efecte secundare și a timpilor de tratament, în special pentru zonele mai mari ale corpului.

În primele 6 luni de tratament, este posibilă obținerea a aproximativ 80% din epilarea până la atingerea a 90% în primul an de tratament.
Echipamentele pentru indepartarea parului cu diode laser se bazeaza pe o tehnologie superioara in comparatie cu alte alternative de indepartare a parului. Energia consumată încălzește foliculul de păr și radacina, iar firul deteriorat își pierde capacitatea de a crește din nou.

Aparatele cu laser pentru indepartarea parului folosesc diferite lungimi de unda ale fasciculelor laser, in functie de adancimea foliculului de par si a locului unde acesta se afla. Este de așteptat un tratament sigur și complet pentru îndepărtarea părului. Îndepărtarea părului cu laser este sigură pentru toate tipurile de păr, păr blond blond sau păr mai închis.

Echipamentul de îndepărtare a părului cu diode laser este foarte ușor de operat datorită dimensiunilor sale mici și opțiunii de control tactil.
Puterea constantă, designul inteligent si sistemul de răcire TEC fac din acest echipament unul sigur pentru utilizator. Sistemul de răcire termoelectric este o potrivire perfectă pentru mașinile laser. Modul nedureros de îndepărtare a părului este rapid, eficient și complet sigur.

Alegeți cele mai bune metode de îndepărtare a părului, sigure și eficiente pe termen lung. Eliminarea parului laser cu laser este nedureroasă și nu are efecte secundare în comparație cu alte tehnici de îndepărtare a părului.

DETALII
DETALII
DETALII
DETALII
DETALII
DETALII
DETALII

CONTACTAȚI-NE ASTĂZI

Intră în contact cu Ecovital!

V-am atras atenția cu produsele noastre? Vreți să le vedeți?
Vă așteptăm cu drag la showroom-ul nostru central din București, Piața Victoriei.

Contactează-ne