Easy Mood – noua tehnologie Maya Beauty Engineering pentru tratamente corporale si faciale eficiente. Echipamentul este extrem de usor de folosit de catre esteticiana.

Datorita sinergiei inovative dintre Radiofrecventa, Ultrasunete si Fotodinamica,Easy Mood asigura rezultate remarcabile atat in cazul tratamentelor corporale cat si pentru tratamentele faciale dupa un numar restrans de sedinte si in siguranta deplina.

TRATAMENTE FACIALE
Riduri, cuperoza si piele lasata sunt principalele probleme care apar la doamnele de peste 30 de ani. In comparatie cu produsele cosmetice de pe piata si cu alte echipamente depasite tehnologic, Easy Mood este cea mai eficienta si avansata solutie pentru tratarea acestei probleme.
SINERGIA
Sistemul actioneaza combinand radiofrecventa si fotodinamica, o sinergie care garanteaza rezultate uimitoare. In timp ce radiofrecventa incalzeste tesuturile, imbunatatind aspectul si catifelarea pielii, stimularea cu lumina fotodinamica rosie asigura un efect de lifting impresionant.
Aceasta actiune combinata reprezinta o solutie avansata pentru intinerirea fetei. Tratamentul este simplu, fara durere, non-invaziv si nu afecteaza activitatile zilnice ale clientului. Tratamentul poate fi efectuat pe toate tipurile de ten deoarece este non-chirurgical si non-ablativ.
Rezultatele se pot vedea chiar dupa primele sedinte!

Fiecarui instrument de lucru ii corespunde o serie de programe prestabilite, care includ urmatoarele tratamente: PIELE TANARA, TEN MATUR SI DESHIDRATAT, CICATRICI POST-ACNEE, WELL-BEING

TRATAMENTE CORPORALE
Acumularile de celulita reprezinta una dintre cele mai importante probleme care afecteaza femeile cu varste intre 30 si 55 ani. Tratamentele si solutiile pentru aceasta problema sunt in permanenta analizate.
Pentru tratamentele corporale se combina sinergic radiofrecventa, ultrasunetele si terapia fotodinamica, garantand rezultate uimitoare: radiofrecventa incalzeste suprafata tesutului, conferind pielii un aspect sanatos si catifelat; efectul de cavitatie al undelor de ultrasunete sprijina actiunea radiofrecventei, stimuland lipoliza si drenajul grasimilor. In functie de lungimea de unda folosita, energia fotodinamica, dreneaza si calmeaza tesuturile in profunzime.

Aceasta tripla actiune foarte eficienta reprezinta formula ideala pentru remodelarea siluetei, reduce grasimea localizata si depozitele adipoase. Mai mult, tratamentul este simplu, fara durere non-invaziv si nu afecteaza activitatile zilnice ale clientilor.
Rezultatele sunt vizibile dupa primele sedinte!

Tratamentul este efectuat, folosindu-se doua instrumente de lucru, fiecare cu functii separate: primul instrument combina radiofrecventa si ultrasunetele cu actiunea fotodinamica „detoxifianta”; al doilea instrument este folosit pentru tratamente cu radiofrecventa pentru a se obtine o actiune foto-termo-dinamica (Termorelax).
Fiecare instrument de lucru include programe presetate care acopera urmatoarele tratamente:
TONIFIERE PIELE, DRENAJ, COAPSE, VERGETURI, CELULITA EDEMATOASA, CELULITA FIBROASA, WELL-BEING