REDESCOPERĂ BOGĂȚIILE MĂRII

Thalgo

De peste 50 de ani, Thalgo a fost un adevarat inovator in domeniul Frumusetii Marine. Laboratoarele noastre exploreaza adancimile marine din toata lumea, cu dedicare si pasiune.

Cunostintele si experienta acumulata ne-au permis sa realizam adevarate comori pentru a va oferi produse cosmetice eficiente si autentice.

Zi de zi si an de an noile descoperiri permit cercetatorilor sa lanseze solutii si produse tot mai performante pentru a va proteja frumusetea si a mentine tineretea fetei si a corpului.

In SALOANE si CENTRE SPA, puteti beneficia de recomandari si tratamente personalizate efectuate de adevarati profesionisti.

Descoperiti tehnicile lor precise si verificate de tratament folosind ultimele produse dedicate saloanelor de infrumusetare si centrelor SPA.

DESCOPERĂ GAMA

SINGURUL PRODUS PROFESIONAL MADE IN ROMANIA

Ecovital G3 Professional

Cand „frumusetea” rimeaza cu respectul valorii fundamentale. Avand o experienta de peste 30 de ani in domeniul esteticii, firma ECOVITAL si-a gasit un loc pe piata produselor profesionale datorita respectarii principiilor fundamentale asupra fenomenelor de imbatranire cutanata.

Gama completa de tratamente faciale si corporale (SPA) linia foloseste in formulele sale principii active de ultima generatie ce confera clientilor sai rezultate vizibile ale tratamentelor personalizate.

Programele de tratamente SPA folosesc module specifice de masaj: drenant, modelant si presopunctura. Aceste metode au drept scop remodelarea ovalului fetei, relaxarea si instalarea starii de bine, penetrarea substantelor active, detoxifierea si revitalizarea organismului.

DESCOPERĂ GAMA

CALITATE, INOVAȚIE ȘI PASIUNE

Janssen Cosmetics

Inca din 1990, Walther Janssen impreuna cu sotia sa Elka, au stabilit ca obiectiv al companiei, dezvoltarea unui sistem de ingrijire a pielii bazat pe substanțe active foarte eficiente. Asadar doar substanțele care au dovedit eficienta lor prin rezultate extraordinare sunt folosite pentru realizarea produselor JANSSEN COSMETICS.

JANSSEN COSMETICS, in colaborare stransa cu laboratorul Dr. Sacher Kosmetik, creeaza combinatii unice de substante active ce ofera solutii optime pentru toate tipurile de ten. Toate produsele sunt testate atat in ceea ce priveste tolerabilitatea cat si in ceea ce priveste efectul lor, astfel convingand orice client de eficacitatea lor, chiar de la prima utilizare.

Brandul JANSSEN COSMETICS a devenit un etalon al calitatii in intreaga lume fiind prezent in peste 80 de tari. Intreaga gama Janssen depaseste 250 de produse.

DESCOPERĂ GAMA

CONTACTAȚI-NE ASTĂZI

Intră în contact cu Ecovital!

V-am atras atenția cu produsele noastre? Vreți să le vedeți?
Vă așteptăm cu drag la showroom-ul nostru central din București, Piața Victoriei.

Contactează-ne