ECOVITAL G3 PROFESSIONAL

Singura gamă de produse profesionale fabricată în România

Gama de produse cosmetice profesionale cuprinde produse variate pentru tratamente faciale si tratamente corporale, cat si pentru tratamente SPA, acestea putand fi aplicate pe fiecare tip de ten, imbunatatind elasticitatea, hranind si regenerand celulele pielii.

Cand „frumusetea” rimeaza cu respectul valorii fundamentale. Avand o experienta de peste 30 de ani in domeniul esteticii, firma ECOVITAL si-a gasit un loc pe piata produselor profesionale datorita respectarii principiilor fundamentale asupra fenomenelor de imbatranire cutanata.

Gama completa de tratamente faciale si corporale (SPA) linia foloseste in formulele sale principii active de ultima generatie care permit clientilor sai sa aiba rezultate vizibile in tratamentele personalizate.

ECOVITAL G3 Professional – linie completa de tratamente care favorizeaza regenerarea celulara actionand in mod pozitiv asupra metabolismului celular pentru conservarea stralucirii si tineretii tenului.

In institut se efectueaza diagnosticul tenului, se stabileste programul si secventialitatea tratamentului, se personalizeaza curele si se recomanda tipurile de produse pentru institut si pentru continuarea tratamentului la domiciliu.

Programele de tratamente SPA folosesc module specifice de masaj: drenant, modelant si presopunctura. Aceste metode au drept scop remodelarea ovalului fetei, relaxarea si instalarea starii de bine, penetrarea substantelor active, detoxifierea si revitalizarea organismului.

ECOVITAL G3 PROFESSIONAL

Tratamente Faciale

DETALII

ECOVITAL G3 PROFESSIONAL

Tratamente Corporale

DETALII

CONTACTAȚI-NE ASTĂZI

Intră în contact cu Ecovital!

V-am atras atenția cu produsele noastre? Vreți să le vedeți?
Vă așteptăm cu drag la showroom-ul nostru central din București, Piața Victoriei.

Contactează-ne