ECOVITAL G3 PROFESSIONAL LINE

Tratamente Corporale

Ecovital Kosmetik produce o gama variata de produse cosmetice corporale profesionale, de calitate superioara, fabricate in Romania sub brandul ECOVITAL G3 PROFESSIONAL LINE.

Gama de produse cuprinde: creme si gel anticelulitic, creme pentru masaj corporal, creme pentru exfoliere si pentru slabire, toate acestea destinate infrumusetarii si cresterii sanatatii corpului.

Echipa de cercetatori ai Ecovital Kosmetik, aplicand progresul stiintific in formularile produselor noi, au creat cele mai performante produse cosmetice corporale, utilizand in formulele lor, principii active de ultima generatie care permit clientilor sai sa aiba rezultate vizibile in tratamentele personalizate

CELULITA – lipodistrofia localizata – cuprinde circa 90% din populatia feminina. Se dezvolta atat pe persoane supraponderale, cat si pe persoane subponderale. Indiferent de cauzele aparitiei sale, care sunt de diverse origini, celulita nu poate fi eliminata doar prin regim alimentar.

Trebuie sa actionam direct asupra acestei probleme pentru a intelege cauzele care au produs-o si sa actionam in consecinta pentru eliminarea sa. Rezultatele se masoara prin reducerea cu X centimetri a zonelor afectate. Tesutul gras, respectiv adipocitele situate in hipoderma, au in interiorul lor vacuole de grasimi formate, in cea mai mare parte, din trigliceride.

Aceste adipocite care stocheaza grasimile pentru rezervele energetice ale organismului (lipogeneza) si elimina grasimile cand organismul o cere (lipoliza) pot sa isi mareasca volumul de aproximativ 20 de ori. Tesutul adipos care reprezinta la femei aproximativ 18-22% din greutatea corpului este in concentratie maxima la persoana adulta. Deoarece numarul acestor celule este constant, cresterea tesutului adipos se produce prin hipertrofierea adipocitelor si nu prin disparitia lor.

Aceasta gama cuprinde produse antiimbatranire, antirid, pentru demachiere si hidratare faciala, peeling si masti faciale, produse de ingrijire a ochilor si luminozitate a tenului, utilizate pentru toate tipurile de tenuri.

Echipa de cercetatori ai Ecovital Kosmetik, aplicand progresul stiintific in formularile produselor noi, au creat cele mai performante produse cosmetice faciale.

Aceste cercetari au continuat cu testarea produselor in saloanele de infrumusetare din tara si strainatate.

La crearea celei de a treia linii de produse cosmetice ECOVITAL G3 PROFESSIONAL sta valorificarea experientei acumulate in toti acesti ani de cercetare.
Gama completa de tratamente faciale ECOVITAL G3 PROFESSIONAL foloseste in formulele sale principii active de ultima generatie, care permit clientilor sai sa aiba rezultate vizibile in tratamentele personalizate.

DETALII
DETALII
DETALII

ECOVITAL G3

Aroma SPA

DETALII

CONTACTAȚI-NE ASTĂZI

Intră în contact cu Ecovital!

V-am atras atenția cu produsele noastre? Vreți să le vedeți?
Vă așteptăm cu drag la showroom-ul nostru central din București, Piața Victoriei.

Contactează-ne