ECOVITAL G3 PROFESSIONAL LINE

Tratamente Faciale

Ecovital Kosmetik produce o gama variata de produse cosmetice faciale profesionale, de calitate superioara, fabricate in Romania sub brandul ECOVITAL G3 PROFESSIONAL LINE.

Aceasta gama cuprinde produse antiimbatranire, antirid, pentru demachiere si hidratare faciala, peeling si masti faciale, produse de ingrijire a ochilor si luminozitate a tenului, utilizate pentru toate tipurile de tenuri.

Echipa de cercetatori ai Ecovital Kosmetik, aplicand progresul stiintific in formularile produselor noi, au creat cele mai performante produse cosmetice faciale. Aceste cercetari au continuat cu testarea produselor in saloanele de infrumusetare din tara si strainatate.

La crearea celei de a treia linii de produse cosmetice ECOVITAL G3 PROFESSIONAL sta valorificarea experientei acumulate in toti acesti ani de cercetare.
Gama completa de tratamente faciale ECOVITAL G3 PROFESSIONAL foloseste in formulele sale principii active de ultima generatie, care permit clientilor sai sa aiba rezultate vizibile in tratamentele personalizate.

DETALII
DETALII

ECOVITAL G3

Ten Uscat

DETALII

ECOVITAL G3

Conturul Ochilor

DETALII

ECOVITAL G3

Ten Sensibil

DETALII

ECOVITAL G3

Ten Gras

DETALII

ECOVITAL G3

Măști cu Argilă

DETALII

ECOVITAL G3

Albirea Tenului

DETALII
DETALII

CONTACTAȚI-NE ASTĂZI

Intră în contact cu Ecovital!

V-am atras atenția cu produsele noastre? Vreți să le vedeți?
Vă așteptăm cu drag la showroom-ul nostru central din București, Piața Victoriei.

Contactează-ne