ECOVITAL G3 PROFESSIONAL LINE

Albirea Tenului

In institut, acest tratament imbina tratamentul clasic destinat tipului de ten gras, uscat, sensibil, cu cel pentru tenul patat. Se recomanda a se efectua in special in perioada rece, timp in care se evita expunerea la soare. Dupa demachiere si tonifiere cu lotiune tonica, se aplica produsele specifice depigmentante.

Verificați ofertele noastre lunare pentru reduceri!

Tratamente faciale ECOVITAL G3 PROFESSIONAL.
ECOVITAL SHOP

Ser Depigmentant cu Arbutina (ECO P104) – Complex de albire format din alpha arbutin, resveratrol, melatonina, extract de struguri, acid ascorbic, ce intervine in procesul de melanogeneza.

Crema Depigmentanta Dermo-activa cu Arbutina (ECO P043) – Controleaza imbatranirea pielii ca urmare a expunerilor la soare, a fenomenelor de hiper-pigmentari dupa procese inflamatorii sau invazive cu laser, peelinguri chimice, radiofrecventa etc. Prezenta melatoninei, a resveratrolului, a magneziului ascorbil fosfat, acidului hialuronic, vitaminei E, bisabololului, a uleiului de Macadamia, imprima produsului o actiune de uniformizare a culorii, de reglare a productiei de melanina, de refacere a barierei cutanate, de hranire, hidratare, regenerare si restructurare a pielii.

Masca Modelanta pentru Albire (ECO 6/183) – exclusiv uz profesional – Contine patru extracte de plante: dud, radacina de scutellaria, saxifraga, strugure si este bogata in vitamina C. Este recomandata tuturor tipurilor de ten pigmentat. Reduce pigmentarea pielii, diminueaza efectele melanogenezei, protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi.

CONTACTAȚI-NE ASTĂZI

Intră în contact cu Ecovital!

V-am atras atenția cu produsele noastre? Vreți să le vedeți?
Vă așteptăm cu drag la showroom-ul nostru central din București, Piața Victoriei.

Contactează-ne