NUTRICOSMETICĂ

Suplimente nutritive și ceaiuri

In colaborare cu specialisti in nutritie si profesori universitari, laboratoarele de cercetare Thalgo au creat Thalgo Marine Health, gama inovativa de suplimente alimentare, concentrate in ingrediente de origine marina si extracte care targeteaza  necesitatile de nutritie, respectand echilibrul  natural al corpului.

Pentru a ajuta organismul să se detoxifice, să stimuleze metabolismul și să îmbunătățească retenția apei, avem nevoie de o anumită cantitate de substanțe nutritive esențiale, minerale și vitamine.

Pentru ca fiecare organism are propriile necesitati nutritionale si fiziologice, Thalgo ofera o gama variata de suplimente pentru: well-being, remodelare, anti-age, protectie solara, ideale pentru a fi introduse in programe personalizate.

Verificați ofertele noastre lunare pentru reduceri!

Suplimente nutritive și ceaiuri de la Thalgo.
ECOVITAL SHOP

Inca de la jumatatea anilor ’60, Thalgo a fabricat produse pe baza de alge marine micronizate, ce includ complexul de substante cu proprietati remarcabile terapeutice si cosmetologice.

Procesul de fabricatie este patentat (inventie si patent special in medicina).

Aceasta descoperire a devenit foarte rapid un punct de referinta la nivel mondial in universul sanatatii marine si pentru produsele cosmetice de ingrijire.

Datorita vastei experiente in cercetarea universului marin, THALGO isi foloseste cunostintele dobandite si in Nutritie. Exploatand proprietatile ascunse ale marii, Thalgo Nutrition a elaborat Thalasso-Nutrition®: o linie inovativa si eficienta de suplimenti nutritivi.

Ce este mai bun din alge

Algele folosite pentru consumul uman respecta un standard foarte strict de calitate. Sunt riguros testate si supuse analizelor bacteriologice, fizico-chimice si organoleptice pentru a garanta cea mai inalta calitate.

Algele sunt atent selectionate pe baza unor specificatii foarte detaliate. Calitatea algelor depinde de locul si perioada cand sunt recoltate, precum si de adancimea si puritatea apei in care au crescut.

Eficienta dovedita

In contextul asigurarii calitatii si eficientei produselor, Thalgo Nutrition testeaza efectele si proprietatile produselor Thalasso-Nutrition® in studii individuale.

Studiile clinice sunt supravegheate de o echipa de medici si cercetatori ce aplica un protocol foarte strict pe un esantion reprezentativ de pacienti. Rezultatele acestor cercetari sunt folosite pentru a stabili eficienta, calitatea si tolerabilitatea produselor.

Studiile in-vitro sunt efectuate de catre o echipa de medici si cercetatori folosind celule de cultura pentru a determina mecanismele de actiune ale ingredientilor selectionati.

Studiile de satisfactie a clientilor sunt efectuate la centrele SPA (centre de ingrijire si sanatate marina) sau de thalassoterapie sub supraveghere medicala si implica un numar mare de clienti. In general, acestia stabilesc gustul, indicele de satisfactie si toleranta produsului.

CONTACTAȚI-NE ASTĂZI

Intră în contact cu Ecovital!

V-am atras atenția cu produsele noastre? Vreți să le vedeți?
Vă așteptăm cu drag la showroom-ul nostru central din București, Piața Victoriei.

Contactează-ne