Ruck MOBILSYSTEM

Din propria experienta si din feedback-ul clientilor, am identificat problemele asociate cu pedichiura profesionala efectuata la domiciliul clientului. Am lansat deja multe produse si echipamente pentru a usura activitatea podiatrilor.

Dar nu a fost suficient pentru echipa noastra de cercetare-dezvoltare. Am dorit sa reinventam practic sistemele mobile de ingrijire a piciorului, sa le dam o tenta personala si sa le organizam mult mai inteligent.

Rezultatul: un sistem mobil inovator si un concept complet cu solutii care functioneaza, de la transport pana la folosirea echipamentelor. Unul dintre principalele obiective a fost distribuirea greutatii, astfel ca RUCK MOBILSYSTEM include trei genti cu diferite utilitati: echipamentul tehnic, instrumentele de lucru si accesorii. Impreuna, aceste trei unitati va permit sa efectuati tratamentele mult mai usor decat pana acum. Tot ce aveti nevoie pentru o ingrijire personala a piciorului se gaseste in aceste unitati: echipament abraziune mecanica, suport de picioare, scaun lucrator si chiar o cadita pentru picioare portabila.

Cererea crescuta pentru aceste servicii este creata in special de persoanele in varsta care nu se pot deplasa sau se deplaseaza greu si persoane foarte active care nu au timp pentru programari la cabinet.

 

RUCK MOBILSYSTEM.

Include:

1. Unitatea Tehnica
Include echipamentele tehnice pentru lucru. Geanta este confectionata dintr-un material (canvas) de cea mai buna calitate rezistent la apa. Echipamentul de lucru este dotat cu tavite mobile confectionate din ABS rezistent la socuri, igienic si usor de curatat. Despachetati echipamentul – il conectati si este gata de lucru!

Focusandu-ne pe lucrurile esentiale si eliminand spatiul de depozitare inutil, am mentinut greutatea echipamentului tehnic la minimum. Datorita dimensiunilor compacte, poate fi pozitionat foarte usor oriunde este nevoie.

In geanta pentru echipament pot fi inglobate toate cele trei tipuri de echipamente de abraziune mecanica: Podolog Nova, Podolog Eco sau Podolog One, lupa de lucru portabila PODOLOG CIRCLE S, programatorul si un cablu prelungitor in lungime de 3 metri.

MOBIL SYSTEM 2
2. Unitatea de lucru

Geanta de lucru are spatii dedicate pentru tot ce ai nevoie. Are doua nivele unde se pot pastra toate accesoriile necesare. Buzunarul din fata depoziteaza Scaunul Lucratorului si Cadita Portabila, iar buzunarul din spate depoziteaza cutiile cu instrumentar si accesorii. Cutiile confectionate special in compartimentul de sus asigura spatiu pentru consumabile si alte instrumente si pot fi configurate in diferite moduri datorita dimensiunilor inteligente.

Suportul de picioare RUCK, este fixat pe partea de sus a gentii.

Geanta este confectionata dintr-un material (canvas) de cea mai buna calitate rezistent la apa. Pe partea laterala a gentii este pozitionata o centura de fixare pentru a se fixa geanta pe sistemul de transport Ruck.

 

MOBIL SYSTEM 1
3. Unitatea de depozitare produse/extra instrumente

Produsele de retail si seturile suplimentare de instrumente pot fi depozitate in aceasta unitate. Unitatea de depozitare reprezinta un mod eficient de a depozita instrumente suplimentare, atunci cand aveti mai multe proceduri la domiciliu, permitandu-va sa inlocuiti instrumentele folosite cu unele sterile. De asemenea se poate folosi pentru a se depozita consumabile sau produse de retail.

Geanta este confectionata dintr-un material (canvas) de cea mai buna calitate rezistent la apa.

Pe partea laterala a gentii este pozitionata o centura de fixare pentru a se fixa geanta pe sistemul de transport Ruck.

 

MOBIL SYSTEM 3