GAMA PECLAVUS DE LA RUCK

Produse organice pentru îngrijirea piciorului

Natura ne oferă toate îngredientele necesare îngrijirii naturale a pielii. Pielea este cel mai mare organ al corpului omenesc și are remarcabile puteri regenerante. Îngrijirea naturala a pielii reprezintă obiectivul dezvoltării liniei Peclavus.

Producția în armonie cu natura, ambalajele moderne, o igiena și un control al calității remarcabile au dat nastere unei linii de produse hipo-alergenice perfecte pentru îngrijirea pielii. Eliminând produsele cu petroleum, cu ingrediente derivate de origine animala și cu ingrediente chimice, Peclavus garantează siguranța în îngrijirea pielii.

PECLAVUS

PODOcare
îngrijirea piciorului sănătos

Produse speciale pentru hrănirea, hidratarea și revigorarea piciorului. O gamă completă cu arie mare de aplicare și ingrediente echilibrate.

PECLAVUS

PODOdiabetic
îngrijirea piciorului diabetic

Produse speciale pentru pielea sensibilă, non-iritante, naturale. Recomandate în special pentru picior diabetic, psoriazis sau persoane cu sensibilitate ridicată.

PECLAVUS

PODOmed
îngrijirea piciorului sensibil

Produse orientate medical pentru îngrijire zilnică. Asigură întotdeauna remediul potrivit pentru micoze sau veruci şi reprezintă succesul tratamentului în condiţii de siguranţă.

Verificați ofertele noastre lunare pentru reduceri!

Echipamente și mobilier specific pentru cabinete de pedichiură orientată medical și podologie.
ECOVITAL SHOP

CONTACTAȚI-NE ASTĂZI

Intră în contact cu Ecovital!

V-am atras atenția cu produsele noastre? Vreți să le vedeți?
Vă așteptăm cu drag la showroom-ul nostru central din București, Piața Victoriei.

Contactează-ne