RUCK MOBILSYSTEM

Un sistem mobil inovator

Din propria experiență și din feedback-ul clienților, am identificat problemele asociate cu pedichiura profesională efectuată la domiciliul clientului. Am lansat deja multe produse și echipamente pentru a ușura activitatea podiatrilor.

Dar nu a fost suficient pentru echipa noastră de cercetare-dezvoltare. Am dorit să reinventăm practic sistemele mobile de îngrijire a piciorului, să le dăm o tentă personală și să le organizam mult mai inteligent.

Rezultatul: un sistem mobil inovator și un concept complet cu soluții care funcționează, de la transport până la folosirea echipamentelor. Unul dintre principalele obiective a fost distribuirea greutății, astfel că RUCK MOBILSYSTEM include trei genți cu diferite utilități: echipamentul tehnic, instrumentele de lucru și accesorii. Împreună, aceste trei unități vă permit să efectuați tratamentele mult mai ușor decât până acum. Tot ce aveți nevoie pentru o îngrijire personală a piciorului se găsește în aceste unități: echipament abraziune mecanică, suport de picioare, scaun lucrător și chiar o cădiță pentru picioare portabilă.

Cererea crescută pentru aceste servicii este creată în special de persoanele în vârstă care nu se pot deplasa sau se deplasează greu și persoane foarte active care nu au timp pentru programări la cabinet.

1. Unitatea Tehnică

Include echipamentele tehnice pentru lucru. Geanta este confecționată dintr-un material (canvas) de cea mai bună calitate rezistent la apă. Echipamentul de lucru este dotat cu tăvițe mobile confecționate din ABS rezistent la șocuri, igienic și ușor de curățat. Despachetați echipamentul – îl conectați și este gata de lucru!

Focusându-ne pe lucrurile esențiale și eliminând spațiul de depozitare inutil, am menținut greutatea echipamentului tehnic la minimum. Datorită dimensiunilor compacte, poate fi poziționat foarte ușor oriunde este nevoie.

În geanta pentru echipament pot fi înglobate toate cele trei tipuri de echipamente de abraziune mecanică: Podolog Nova, Podolog Eco sau Podolog One, lupa de lucru portabilă PODOLOG CIRCLE S, programatorul și un cablu prelungitor în lungime de 3 metri.

2. Unitatea de lucru

Geanta de lucru are spații dedicate pentru tot ce ai nevoie. Are două nivele unde se pot păstra toate accesoriile necesare. Buzunarul din față depozitează Scaunul Lucrătorului și Cadița Portabilă, iar buzunarul din spate depozitează cutiile cu instrumentar și accesorii. Cutiile confecționate special în compartimentul de sus asigură spațiu pentru consumabile și alte instrumente și pot fi configurate în diferite moduri datorită dimensiunilor inteligente.

Suportul de picioare RUCK, este fixat pe partea de sus a genții.

Geanta este confecționată dintr-un material (canvas) de cea mai bună calitate rezistent la apă. Pe partea laterală a genții este poziționată o centură de fixare pentru a se fixa geanta pe sistemul de transport Ruck.

3. Unitatea de depozitare produse/extra instrumente

Produsele de retail și seturile suplimentare de instrumente pot fi depozitate în această unitate. Unitatea de depozitare reprezintă un mod eficient de a depozita instrumente suplimentare, atunci când aveți mai multe proceduri la domiciliu, permițându-vă să înlocuiți instrumentele folosite cu unele sterile. De asemenea se poate folosi pentru a se depozita consumabile sau produse de retail.

Geanta este confecționată dintr-un material (canvas) de cea mai bună calitate rezistent la apă.

Pe partea laterală a genții este pozitionată o centură de fixare pentru a se fixa geanta pe sistemul de transport Ruck.

Verificați ofertele noastre lunare pentru reduceri!

Echipamente și mobilier specific pentru cabinete de pedichiură orientată medical și podologie.
ECOVITAL SHOP

CONTACTAȚI-NE ASTĂZI

Intră în contact cu Ecovital!

V-am atras atenția cu produsele noastre? Vreți să le vedeți?
Vă așteptăm cu drag la showroom-ul nostru central din București, Piața Victoriei.

Contactează-ne