ITALIAN DESIGN & PRODUCTION

Pietranera

Conceperea, proiectarea și construirea sunt experiența noastră.
Este diferit în a răspunde nevoilor clientului prin proiectare și calitate este istoria noastră.

Producția de echipamente și mobilier și căutarea unicității produsului și a saloanelor, fără a neglija concretitatea, este misiunea noastră.

Pasiunea care ne conduce zi de zi în munca noastră ne face partenerul ideal pentru coafura profesionistă.

DESCOPERĂ GAMA

PESTE 50 DE ANI DE EXPERIENȚĂ

AGV Group

AGV – Cu o experienta de peste 40 de ani, AGV este un furnizor Italian de top pentru mobilier si echipamente pentru saloane de coafura si infrumusetare. Este partenerul ideal pentru deschiderea sau actualizarea unui salon.

Este un furnizor care ofera solutiile potrivite pentu orice tip de buget, de la produse entry la produse de top, acoperind astfel toate cerintele atat din punctul de vedere al functionalitatilor cat si din cel al preturilor.

Daca vrei sa iti deschizi un salon sau sa il actualizezi pe cel vechi, iti oferim cele mai bune solutii pentru mobilier si echipamente.

DESCOPERĂ GAMA

WELLNESS & SPA DESIGN

Nilo Maletti

Nilo Maletti este o companie specializată în producția de mobilier și echipamente de înfrumusețare și tratamente corporale, pentru centre de wellness, SPA-uri, saloane de înfrumusețare, hoteluri și săli de sport.

Compania a fost fondată în 1987 ca divizie a grupului Maletti. Datorită sinergiilor productive și comerciale implementate cu acesta din urmă, Nilo a fost recunoscut imediat ca un partener de încredere, capabil să satisfacă cu atenție nevoile operatorilor din sectorul de înfrumusețare.

DESCOPERĂ GAMA

CONTACTAȚI-NE ASTĂZI

Intră în contact cu Ecovital!

V-am atras atenția cu produsele noastre? Vreți să le vedeți?
Vă așteptăm cu drag la showroom-ul nostru central din București, Piața Victoriei.

Contactează-ne