MOBILIER ȘI ECHIPAMENTE

Utilare Saloane Înfrumusețare

Nilo Maletti este o companie specializată în producția de mobilier și echipamente de înfrumusețare și tratamente corporale, pentru centre de wellness, SPA-uri, saloane de înfrumusețare, hoteluri și săli de sport.

Compania a fost fondată în 1987 ca divizie a grupului Maletti. Datorită sinergiilor productive și comerciale implementate cu acesta din urmă, Nilo a fost recunoscut imediat ca un partener de încredere, capabil să satisfacă cu atenție nevoile operatorilor din sectorul de înfrumusețare. De asemenea, a fost recunoscut imediat pentru colecțiile sale extrem de flexibile și complete, care includ de la mobilier la accesorii, de la paturi individuale de tratament până la cabine complet echipate, proiectate de către nume cu recunoaştere internațională precum Claudio Silvestrin, Christophe Pillet, Stefano și Elisa Giovannoni.

Nilo este astăzi un lider international, iar aceasta se datorează unei game largi de produse care satisfac cele mai actuale tendințe în design în zonele de înfrumusețare și wellness. Datorită unei segmentări atente, acoperă și sectorul de mobilier medical.

Vă invităm să călătoriți prin zonele de Wellness si Beauty explorând cataloagele Nilo Beauty. Veţi putea remarca: excelența designului, farmecul produselor, dar și viziunea NILO Maletti şi cu siguranţă veti gasi cele mai bune soluţii de mobilier pentru centrul dvs. de wellness, SPA, manichiură, sau pedichiură.

DETALII
DETALII


UNDE GĂSIM PRODUSELE CU DESIGN NILO?

În cele mai prestigioase SPA-uri și zone de wellness ale celor mai renumite hoteluri, în cele mai exclusiviste săli de sport și în cele mai bune centre de wellness, dar și pe nave mari de croazieră și iahturi, de la cele mai avansate studiouri medicale până în locuinţe private ale pasionaților de wellness.

Nilo Design este prezent în întreaga lume, oriunde există atenție pentru îngrijirea corpului și wellness.

NILO ÎN LUME

Pentru a vedea cabinele și creațiile Nilo, puteţi să porniți într-o călătorie în jurul lumii.

Referințele prestigioase ale companiei – din Italia până în India, din Rusia în Africa de Sud, din Panama în Tanzania, cele mai exclusive stațiuni și lanțuri hoteliere – sunt vizibile pe site-ul său și actualizate constant. Acestea evidențiază modul în care colecțiile Nilo se încadrează perfect în orice context de lux și în orice țară din lume, datorită designului, eleganței, ergonomiei și funcționalității colecțiilor sale. Această călătorie în întreaga lume poate inspira alegerea celor mai potrivite mobilier Nilo capabile să satisfacă nevoile operatorilor și clienților

Produsele Nilo variază de la paturi și scaune de masaj până la dulapuri diverse, unități și accesorii capabile să satisfacă nevoile oricărei locații dedicate sănătății și înfrumusețării.

Pe lângă colecțiile create de marii designeri internaționali, care au dat mobilierului o amprentă stilistică personală și foarte puternică, Nilo oferă pasionaţilor de wellness, pentru acasă, și o linie de produse proiectate cu grijă și creată de echipa sa internă de creație.

Toate soluțiile de mobilier au fost proiectate și realizate pe baza unor culori, forme și materiale specifice, cu un design unic și inimitabil. Obiectivul lui Nilo este de a oferi soluția perfectă pentru toate locațiile, de la mari centre de wellness la spații mici dedicate înfrumusețării.

Nilo Design oferă medii rafinate concepute pentru a satisface toate cerințele clienților, atât de stil, cât și de funcționalitate.

Lăsați-vă purtat de propunerile pentru gama de mobilă Nilo și găsiți soluția care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.

În cataloagele NILO si Easy Beauty găsiţi următoarele categorii de produse, atat pentru centre SPA cat si pentru saloane de estetica.

  • echipamente pentru saloane de înfrumusețare (mobilier, fotolii, canapele, scaune, mese, combine și dispozitive pentru cosmetologie și laboratoare);
  • echipamente pentru camere de masaj;
  • echipamente pentru dulapuri, pentru manichiură și pedichiură (mese, dulapuri, fotolii, sterilizatoare);
  • echipamente pentru terapia cu piatră și ulei;
  • articole decorative și accesorii.

CONTACTAȚI-NE ASTĂZI

Intră în contact cu Ecovital!

V-am atras atenția cu produsele noastre? Vreți să le vedeți?
Vă așteptăm cu drag la showroom-ul nostru central din București, Piața Victoriei.

Contactează-ne