BINE AȚI VENIT ÎN UNIVERSUL ECOVITAL

Cine suntem?

Suntem o echipă dinamică, instruită, performantă, capabilă să vă ofere un know-how profesional, soluții personalizate și oferte imbatabile.

Bazându-ne pe o experiență de 25 ani în domeniul furnizării de echipamente și produse cosmetice profesionale, venim cu un concept global și o utilare completă pentru: centre de estetică facială și corporală, saloane de coafură și frizerie, centre Spa & Wellness, centre medicale pentru îngrijirea piciorului.

Expertiza noastră este solidă și vastă, de-a lungul celor 25 ani, echipele Ecovital furnizând echipamente de top pentru un număr de peste 3000 centre de înfrumusețare. Am dezvoltat, alături de partenerii noștri, etape de business sustenabil și profitabil, demonstrând că o afacere de succes se clădește în timp și se bazează pe un parteneriat solid și pe respect reciproc.

Cum niciun business nu se poate construi decât în echipă, mulțumim tuturor colegilor și partenerilor, care ne-au ajutat să ne poziționăm ca un lider în industria de profil, din 1995!

MODELUL ECOVITAL KOSMETIK

Ce vă oferim?

Un portofoliu PREMIUM de echipamente și produse profesionale, destinate industriei de beauty și medicale.

ECOVITAL G3 Professional

Având o experiență de peste 40 de ani în domeniul esteticii, firma ECOVITAL și-a găsit un loc pe piața produselor profesionale datorită respectării principiilor fundamentale asupra fenomenelor de îmbătrânire cutanată.

Progresul stiintific în formulările produselor s-a datorat procesului de cercetare, inițial efectuate în comun la Institutul Național de Gerontologie și Geriatrie Prof. dr. Ana Aslan, de către dna. farmacist Mioara Petrescu, asupra fenomenelor de regenerare cutanată în perioada 1977-1987, care au dus la lansarea produselor Gerovital H3 Prof. dr. Ana Aslan formula II. Ulterior, cercetările s-au derulat în perioada 1997-2006, când s-a realizat linia proprie de produse sub marca ECOVITAL G3 PROFESSIONAL generația a treia, care valorifică experiența acumulată în toți acești ani.

Gama completă de tratamente faciale și corporale linia ECOVITAL G3 Professional folosește în formulele sale principii active de ultimă generație, care permit clienților săi să aibă rezultate vizibile în tratamentele personalizate.

Companie de familie, în proces de dezvoltare, firma ECOVITAL oferă soluții în concordanță cu tendințele actuale în lumea fascinantă a frumuseții.

JANSSEN COSMETICS

Încă din 1990, Walther Janssen împreună cu soția sa Elka, au stabilit ca obiectiv al companiei, dezvoltarea unui sistem de îngrijire a pielii bazat pe substanțe active foarte eficiente. Așadar doar substanțele care și-au dovedit eficiența prin rezultate extraordinare sunt folosite pentru realizarea produselor JANSSEN COSMETICS.

JANSSEN COSMETICS creează combinații unice de substanțe active care asigură cele mai bune rezultate pentru toate tipurile de ten. Produsele sunt testate atât în ceea ce privește tolerabilitatea cât și în ceea ce privește efectul lor, convingând astfel clienții de eficacitatea acestora, încă de la prima utilizare. Substanțe active și tehnologii inovatoare sunt testate permanent de Janssen și folosite pentru realizarea noilor produse.

JANSSEN COSMETICS a devenit un etalon al calității în întreaga lume, fiind prezent în peste 80 de țări. Gama de produse include peste 250 de produse, atât produse profesionale cât și pentru utilizare la domiciliu.

Indiferent că este vorba de cosmetice certificate organic, dermatocosmetice de lux sau ritualuri Wellness & Spa, JANSSEN COSMETICS nu lasă nicio dorință neîmplinită.

JANSSEN COSMETICS a fost prima companie germană care a folosit tehnologiile farmaceutice în industria cosmetică lansând produse dermato-cosmetice. Așa numitele produse „cosmeceutice”, veritabile sisteme de îngrijire, care includ substanțe active extrem de eficiente și care fac trecerea de la frumusețea pură la îngrijirea științifică a tenului.

Fiecare linie de produse cosmeceutice are la bază un concept de substanțe active care asigură o îngrijire optimă pentru fiecare tip de ten în parte, oferind rezultate imediate vizibile și măsurabile.

THALGO

Brandul Thalgo s-a născut acum 50 de ani și a folosit încă de la început puterea infinită a inteligenței marine, fiind un adevarat inovator în domeniul frumuseții marine.

Brandul THALGO (o combinație de “Thalasso” = mare și “alge”) a fost creat în 1964 de către André Bouclet, un doctor în farmacie, vizionar și pasionat de puterea de regenerare a mării. Acesta elaborează tratamente specializate pe bază de alge și extracte marine destinate lumii medicale și primelor centre de talasoterapie.

Oceanul concentrează toate substanțele nutritive esențiale pentru viață: 60 de săruri minerale și oligoelemente, vitamine esențiale pentru un echilibru perfect și o bună funcționare a celulelor noastre, acizi grași esențiali și lipide (grăsimi) pentru energie, carbohidrați pentru a da energie și aminoacizi și proteine care ajută la partea de structură.

Laboratoarele Thalgo explorează adâncimile marine din toată lumea de peste 50 de ani, pentru a inova și revoluționa lumea cosmeticelor profesionale. Cunoștințele și experiența acumulată au permis lansarea unor produse cosmetice excepționale, eficiente și autentice.

Astăzi Thalgo este lider mondial în frumusețe marină profesională utilizând sursa infinită de bogăție pe care oceanele lumii o oferă. Produsele Thalgo sunt prezente în 90 de țări, iar compania are peste 15.000 de parteneri în întreaga lume.

Formulele Thalgo sunt întotdeauna testate sub supraveghere dermatologică, pentru siguranță și eficacitate și devin mai curate decât oricând: fără parabeni, fără uleiuri minerale și fără ingrediente de origine animala (cu excepția colagenului și a mai multor tipuri de ceară de albine).

RUCK

Înființată în 1951 ca o afacere de familie, compania RUCK este astăzi un distribuitor important al produselor de îngrijire a piciorului, produse cosmetice și de wellness.

Gama completă de produse include peste 6500 de articole și acoperă aproape toate zonele de îngrijire a piciorului, podologie, cosmetice și wellness. Pe lângă oferirea unor produse de calitate selectate, Ruck acordă o importanță deosebită informațiilor despre produse de încredere, sfaturilor utile sau diverselor promoții.

CONTACTAȚI-NE ASTĂZI

Intră în contact cu Ecovital!

V-am atras atenția cu produsele noastre? Vreți să le vedeți?
Vă așteptăm cu drag la showroom-ul nostru central din București, Piața Victoriei.

Contactează-ne