GAMA PLATINUM CARE

Antirid și hidratare

Platina, unul dintre cele mai rare și prețioase metale de pe planetă, reprezintă luxul extrem și pura eleganță. Acest material prețios a fost combinat cu alte substanțe antiagingîn noua și exclusivista linie PLATINUM CARE.

Complexul unic de tratare este format din 3 componente: dispersie foarte fină de Platină coloidală, Peptide high-tech Matrixyl TM Synthe’6TM și Extract de Salcâm de Mătase Persan. Platina este printre cele mai rare și valoroase materii prime de pe planetă. Netezește și protejează suprafața pielii, îmbunătățind starea de bine. Pielea arată împrospătată și relaxată. Matrixyl™ Synthe’6™ are capacitatea excepțională de a umple ridurile și de a netezi textura de suprafață.

Ridurile sunt umplute din interior și consistența pielii este fortifiată, pentru o lungă perioadă de timp. În același timp, Extractul din Salcâmul Persan reduce vizibil semnele de oboseală cum ar fi: cearcănele, edemele, și le înlocuiește cu o strălucire tinerească. PLATINUM CARE este luxul suprem care anunță o nouă eră în îngrijirea anti-ageing.

Încantați-vă tenul cu aceste adevarate bijuterii de îngrijire.

Verificați ofertele noastre lunare pentru reduceri!

Tratamente faciale și corporale de la Janssen Cosmetics.
ECOVITAL SHOP

CONTACTAȚI-NE ASTĂZI

Intră în contact cu Ecovital!

V-am atras atenția cu produsele noastre? Vreți să le vedeți?
Vă așteptăm cu drag la showroom-ul nostru central din București, Piața Victoriei.

Contactează-ne