PENTRU PIELE ÎMBĂTRÂNITĂ, PIGMENTATĂ, CICATRICI SAU RIDURI

Refacerea feței, regenerarea colagenului și anti-îmbătrânire

Oricine are o piele îmbătrânită, o piele pigmentată, cicatrici sau riduri poate acum să profite de noua tehnologie bazată pe tratamentul microscopic. Tratamentul cu laser fractional CO2 funcționează în zone de tratare microscopică și tratează celulele pigmentare epidermice cu precizie și fără a deteriora țesutul din jur.

Parametrii și caracteristicile superioare includ un spot reglabil și scanări cu impulsuri ultra-scurte care asigură un tratament sigur și confortabil. Densitatea reglabilă a spotului permite un tratament versatil. Greutatea mica si și dimensiunea compactă fac configurarea ușoară și procedurile rapide. Brațul articulat in 7 puncte cu o rotație de până la 360 ° asigură o utlizare ușoară a fasciculului. Echipamentul permite obținerea rezultatelor optime într-o singură sesiune.

Recastigati o piele tanara si sanatoasa cu ajutorul noii tehnologii care creaza un țesutul mai sănătos în timp ce înlătura celulele deteriorate. Tratamentul este potrivit pentru fermitate și întinerirea vaginală. Este o procedură practic nedureroasă care oferă o precizie maximă, in siguranță și cu o mare precizie.

CONTACTAȚI-NE ASTĂZI

Intră în contact cu Ecovital!

V-am atras atenția cu produsele noastre? Vreți să le vedeți?
Vă așteptăm cu drag la showroom-ul nostru central din București, Piața Victoriei.

Contactează-ne