JANSSEN COSMETICS

Creează combinații unice de substanțe active ce oferă soluții optime pentru toate tipurile de ten

Inca din 1990, Walther Janssen impreuna cu sotia sa Elka, au stabilit ca obiectiv al companiei, dezvoltarea unui sistem de ingrijire a pielii bazat pe substanțe active foarte eficiente. Asadar doar substanțele care au dovedit eficienta lor prin rezultate extraordinare sunt folosite pentru realizarea produselor JANSSEN COSMETICS.

JANSSEN COSMETICS, in colaborare stransa cu laboratorul Dr. Sacher Kosmetik, creeaza combinatii unice de substante active ce ofera solutii optime pentru toate tipurile de ten. Toate produsele sunt testate atat in ceea ce priveste tolerabilitatea, cat si in ceea ce priveste efectul lor, convingand astfel orice client de eficacitatea lor, de la prima utilizare.

Substantele noi si metodele lor de procesare sunt imediat testate si folosite pentru a realiza noi produse inovatoare. Din 2004, Janssen Cosmetics a obtinut certificatul ISO 9001:2008 pentru dezvoltare, vanzari, marketing si logistica – dovada internaționala a calității managementului implementat de JANSSEN COSMETICS.

Brandul JANSSEN COSMETICS a devenit un etalon al calitatii in intreaga lume fiind prezent in peste 80 de tari. Intreaga gama Janssen depaseste 250 de produse. Indiferent ca este vorba de cosmetice biologice, cosmetice de lux sau produse pentru ritualuri wellnes&spa, JANSSEN COSMETICS nu lasa nici o dorinta neimplinită!

JANSSEN COSMETICS

Tratamente

PLATINUM CARE

Antirid și hidratare

DETALII
DETALII

DEMANDING SKIN

Primele riduri

DETALII
DETALII

SENSITIVE SKIN

Ten sensibil

DETALII

OILY SKIN

Ten gras

DETALII

COMBINATION SKIN

Ten mixt

DETALII

FAIR SKIN

Depigmentare

DETALII

PROFESIONALE

Toate tipurile de ten

DETALII
DETALII

CONTACTAȚI-NE ASTĂZI

Intră în contact cu Ecovital!

V-am atras atenția cu produsele noastre? Vreți să le vedeți?
Vă așteptăm cu drag la showroom-ul nostru central din București, Piața Victoriei.

Contactează-ne