THALGO FRANCE

De peste 50 de ani, Thalgo este un adevarat inovator în domeniul frumuseții marine

Gama de produse Thalgo cuprinde cosmetice faciale, cosmetice corporale, supliment nutritive si infuzii, produse de protectie solara si produse pentru barbati.

Bazandu-se pe o experienta de peste 50 de ani, Thalgo – Expertul indiscutabil in Inteligenta Marina, exploreaza oceanele pentru a extrage molecule active cu puteri de neegalat in regenerare, hidratare, stimulare si hranire. In stransa colaborare cu Dermatologi si cu Profesori Universitari, cercetatorii nostri au creat adevarate surse de relaxare si placere de zi cu zi, dezvaluind taria si puterea cosmetica a ingredientilor nostri activi exclusivi.

Fiecare produs Thalgo este un concentrat autentic de eficacitate marina, creat respectand standardele exigente de performanta si siguranta, pentru a oferi Excelenta Profesionala fiecarei femei din lume. Diagnoza experta, un know-how avansat, tehnici de masaj exclusive, texturi divine si parfumuri incantatoare.

Rasfata-te cu sfaturile profesioniste si mainile experte ale Terapeutilor nostri in frumusete, “Experti in Tehnici Specifice de Masaj”, pentru o experienta de tratament fara precedent si promisiunea unor rezultate vizibile, de durata chiar de la primele sedinte. Laudate de profesionisti in frumusete si adoptate de mii de femei, produsele noastre de ingrijire intensifica, protejeaza, si fortifica pielea, pentru a-i dezvalui adevarata frumusete.

DETALII
DETALII
DETALII
DETALII
DETALII

CONTACTAȚI-NE ASTĂZI

Intră în contact cu Ecovital!

V-am atras atenția cu produsele noastre? Vreți să le vedeți?
Vă așteptăm cu drag la showroom-ul nostru central din București, Piața Victoriei.

Contactează-ne