MOBILIER ȘI ECHIPAMENTE

Utilare Saloane Înfrumusețare

Cu o experienta de peste 60 de ani, compania este un furnizor de top si un partener ideal pentru coafura profesionistă, specializat in in producția de echipamente și mobilier.

Compania se orienteaza cu precadere spre unicitatea produselor și a saloanelor, fără a pierde din vedere aspectele concrete. Un salon Pietranera reprezinta la nivel mondial “un obiectiv atins de eficiență” și „design de performanță” pentru salonul tău.

Compania a fost fondata in 1956 in Italia, de catre fratii Brenno si Carlo Pietranera.

Frații Pietranera își încep activitatea de afaceri, concentrându-se în principal pe producția de scaune de frizerie, iar obiectivul lor este de a face liniile existente pentru frizerii, mai moderne și funcționale.

VEZI CATALOGUL PETRANERA

Producția este ulterior extinsă și la saloanele doamnelor concentrandu-se pe calitate și funcționalitate, fără a pierde din vedere nevoile reale ale clientilor.

Dupa 1980 compania trece intr-o alta etapa, avand deja trei fabrici, pentru producerea de scaune, stații de spălare și echipamente pentru coafură si pentru producerea de mobilier la comandă.

Anul 2001 Pietranera este anul succesului uriaș al scaunului ARCO, care inaugurează noul mileniu și care va fi apoi preluat si imitat la nivel mondial.

Dupa 2012, Pietranera lansează noua gamă Just Pietranera, o selecție gândită să creeze o nouă modalitate de abordare a pieței cu produse noi și diferite. Este căsătoria dintre design și preț, care tine insa cont de stilul unic Pietranera.

Dupa 2014 compania se concentreaza pe proiectare și inovare. Pietranera prezintă un concept nou de comunicare: permitand personalizarea salonului. Scopul final este de a avea un salon de succes capabil să comunice și să satisfacă cele mai pretențioase cerinte, atrăgând în același timp alti clienti.

DETALII
DETALII
DETALII
DETALII
DETALII
DETALII
DETALII
DETALII

CONTACTAȚI-NE ASTĂZI

Intră în contact cu Ecovital!

V-am atras atenția cu produsele noastre? Vreți să le vedeți?
Vă așteptăm cu drag la showroom-ul nostru central din București, Piața Victoriei.

Contactează-ne