ACCELERAREA METABOLISMULUI CELULELOR

Îmbunătățește tenul uscat, deshidratat, liniile fine și alte probleme ale pielii

Prin creșterea raportului de absorbție transdermic, furnizarea de soluție nutritivă la țesutul subcutanat, poate promova metabolismul, îmbunătățește tenul uscat, deshidratat, liniile fine, pielea plictisitoare și alte probleme ale pielii.

EPM (Electroporatie Microchip) este o tehnologie care combina electroporatiile cu tehnlogia transdermica microchip. Tehnologie EPM penetreaza bariera de protectie a cuticulei pentru a stabili microcanalele, prin canale se introduc nutrientii în țesutul subcutanat, penetrand astfel mezodermul pielii, pentru a obține rezultate ale tratamentului, cum ar fi imbunatatirea circulației capilare, accelerarea metabolismului celulelor, rezistența la îmbătrânire a celulelor.

1. Tehnologie transdermică microchip
Bazat pe metoda de tratament cu mezoterapie, acest dispozitiv utilizează tehnologia transdermală microcip pentru a introduce neinvaziv nutrientii (acidul hialuronic, serul anti-îmbătrânire și albirea etc.) in mezodermul pielii. După absorbția acestora in mesoderm, poate imbunatati circulația capilarelor, accelera metabolismul celulelor, imbunatati rezistenta la îmbatranirea prematura a celulelor, îmbunătățește tenul uscat, deshidratat, liniile fine, pielea terna și alte probleme ale tenului.
Adâncimea de penetrare: strat bazal epidermal 0,1-0,15mm.

Mezoterapia include injecție intradermică, injecție subcutanată și injecție articulară. Folosește instrumente mici de penetrare a pielii, făcând o micro-injectare (minimal-invazivă), injectând cantități foarte mici de nutrienți în mesoblast.

2. Tehnologie de electroporare
Electroporația este o tehnică în care se utilizeaza impulsuri electrice instantanee (us-ms). Electroporatia se aplică direct pe piele, pentru a schimba permeabilitatea țesutului pielii prin crearea de canale hidrofilice temporare și reversibile care cresc permeabilitatea membranei celulare, imbunatatind penetrarea ingredientelor active, permitand moleculei hidrofile care inainte nu puteau fi absorbite, sa să intre în interiorul celulelor
Adâncimea de penetrare: stratul dermic 0,3-0,8mm.

Dupa un singur tratament, pielea devine moale si flexibila. Dupa mai multe sedinte, porii, pielea aspra si ale probleme ale pielii sunt imbunatatite. Pielea nu mai este uscata , creste capacitatea de retinere a apei. Continuand cu tratamentul, linile fine sunt reduse, pielea este liftata, ferma si isi recapata aspectul tanar.

CONTACTAȚI-NE ASTĂZI

Intră în contact cu Ecovital!

V-am atras atenția cu produsele noastre? Vreți să le vedeți?
Vă așteptăm cu drag la showroom-ul nostru central din București, Piața Victoriei.

Contactează-ne