ÎNDEPĂRTAREA TATUAJELOR ȘI LEZIUNILOR PIGMENTARE

Întinerirea pielii cu pulbere de carbon

Laserul Picosecond este cel mai popular laser pentru îndepărtarea leziunilor pigmentate, cicatrici rezultate in urma acneei, pete datorate vârstei, pentru netezire (resurfacing) și indepartarea tatuajelor. Laserul a făcut deja progrese majore în îndepărtarea tatuajului și este considerat a fi modul cel mai rapid și mai confortabil. Este unul dintre cele mai bune și mai sigure tratamente corporale cu laser pentru piele, neinvaziv și non-chirurgical.

Tehnica Picoseconds Laser utilizează impulsuri ultra-scurte care lovesc pigmentul de melanină cu o mare forță. Ca rezultat, pigmentul de melanină se spulberă în particule mici, care se absorb ușor de corp sau se elimină. Este cel mai eficient tratament, mult mai rapid decât tehnologia tradițională cu nanosecunde. Laserele Picosecond au capacitatea de a scapa chiar și cele mai încăpățânate pete ale pielii.

Consumatorii pot reduce la minim riscul și disconfortul pe toată durata procedurii. Sursa laser de înaltă calitate, cu o varietate de lungimi de undă și dimensiunea spotului și luminozitatea reglabile, oferă un tratament eficient și precis. Circuitul închis de răcire este foarte eficient.

CONTACTAȚI-NE ASTĂZI

Intră în contact cu Ecovital!

V-am atras atenția cu produsele noastre? Vreți să le vedeți?
Vă așteptăm cu drag la showroom-ul nostru central din București, Piața Victoriei.

Contactează-ne