PECLAVUS

Ingrijire Profesionala a Picioarelor

 

Natura ne ofera toate ingredientele necesare ingrijirii naturale a pielii.

Pielea este cel mai mare organ al corpului omenesc si are remarcabile puteri regenerante.

Ingrijirea naturala a pielii reprezinta obiectivul dezvoltarii liniei Peclavus.

Productia in armonie cu natura, ambalajele moderne, o igiena si un control al calitatii remarcabile au dat nastere unei linii de produse hipo-alergenice perfecte pentru ingrijirea pielii,

Eliminand produsele cu petroleum, cu ingrediente derivate de origine animala si cu ingrediente chimice, Peclavus garanteaza siguranta in ingrijirea pielii.

 

PECLAVUS – categorii de produse:

  • Peclavus Basic – ingrijirea piciorului sanatos (linia Verde). Produse speciale pentru hranirea, hidratarea si revigorarea piciorului. O gamă completă cu arie mare de aplicare si ingrediente echilibrate.
  • Peclavus Special – ingrijirea piciorului cu probleme (linia Albastra). Produse orientate medical pentru îngrijire zilnică. Asigură întotdeauna remediul potrivit pentru micoze sau veruci şi reprezintă succesul tratamentului în condiţii de siguranţă.
  • Peclavus Sensitive – ingrijirea piciorului sensibil, diabetic (linia Maro). Produse speciale pentru pielea sensibilă, non-iritante, naturale. Recomandate în special pentru picior diabetic, psoriazis sau persoane cu sensibilitate ridicată.
  • Peclavus Sport – pentru persoane care desfasoara activitati sportive (linia Rosie). Ideale pentru persoanele active, care au nevoie de îngrijire profesionala. Toate produsele se pot caracteriza prin eficienta lor ridicată si protectie specială.
  • Peclavus Kids – produse pentru ingrijirea picioarelor copiilor (linia Galbena). Pastreaza pielea curată, acţionând delicat si cu un parfum delicios, pe care îl vor îndrăgi toti copiii. Peclavus Kids oferă o experientă de îngrijire preventiva sănătoasă.

 

CLICK PENTRU VIZUALIZAREA INTREGULUI ASORTIMENT DE PRODUSE