ECOVITAL G3 PROFESSIONAL LINE

Aroma SPA

ULEIURILE ESENTIALE foarte utilizate in Europa – Anglia si Germania, in scop terapeutic si in industria de parfumuri din Franta. Au fost cunoscute cu 1500 de ani inainte de Christos in India, Egipt. Mai tarziu, doi mauri au descoperit procedeul de obtinere a uleiurilor prin distilare. Abia in anii 1930 s-a descoperit actiunea benefica a acestor uleiuri asupra organismului – lavanda era utila in arsuri, dar si ca cicatrizant. Astfel apare notiunea de AROMOTHERAPIE.
FORTA VITALA A LUMII VEGETALE este data de diversitatea de molecule cu proprietati particulare. Fiind extrase din diferite parti ale plantelor – flori, frunze, radacini, herba sau planta intreaga, uleiurile esentiale au diferite actiuni. Efectele lor sunt diferite, dar toate sunt antiseptice. Se obtin prin distilare cu vapori de apa. Utilizarea lor se face de catre persoane competente pentru a nu fi periculoase.

Verificați ofertele noastre lunare pentru reduceri!

Tratamente corporale ECOVITAL G3 PROFESSIONAL.
ECOVITAL SHOP

ULEI DE MASAJ DRENANT (ECO 4/251) Se foloseste de catre toate persoanele ce prezinta depozite de grasimi si umflaturi cauzate de retentia de apa. Stimuleaza circulatia sangelui in zona, stimuleaza eliminarea tesuturilor grase, reduce retentia de apa, creste eliminarea toxinelor, favorizeaza tonusul, decongestioneaza, ofera o senzatie de lejeritate, protejeaza capilarele, emoliaza pielea, are proprietati anti-oxidante, anti-age, diminueaza edemele, corpul isi regaseste lejeritatea, senzatia de picioare grele se reduce. Volumul zonelor tratate se reduce vizibil dupa o perioada de tratament.

ULEI DE MASAJ RELAXANT (ECO 4/253) Se foloseste de catre toate persoanele expuse la stres, suferind de contracturi musculare si insomnii. Ajuta la relaxarea organismului, calmeaza si relaxeaza muschii decontracturandu-i, regleaza sistemul nervos, creeaza o stare de bine, corpul isi regaseste calmul, tensiunile acumulate in special in muschii trapezoizi sunt eliminate.

ULEI DE MASAJ TONIFIANT (ECO 4/257) Se foloseste pentru persoanele lipsite de energie, cauzate de diversi factori schimbarea anotimpurilor, decalajele de fus orar, lipsa de vitalitate pasagera. Tonifica epiderma, restaureaza supletea tesuturilor, intinde pielea, dinamizeaza tesuturile, indeparteaza oboseala, restaureaza tonusul necesar unei zile pline – excursii, vizitele la obiectivele turistice etc. Este foarte util dupa tratamentele de slabire rapida – tonifica tesuturile.

CREMA ACTIVA DRENANTA (ECO 4/252) produs profesional Asocierea algei Fucus, micronizat cu uleiurile vegetale si esentiale ce fac din acest produs un concentrat extrem de activ. Stimuleaza circulatia sanguina, stimuleaza eliminarea toxinelor si a depozitelor grase, mentine elasticitatea tesuturilor.

CREMA ACTIVA TONIFIANTA (ECO 4/258) produs profesional; Compozitia cremei tonifiante confera efecte de intindere a tesuturilor. Uleiurile vegetale si esentiale, alga micronizata Fucus, alaturi de complexul vegetal bogat in polyphenoli si flavonoide actioneaza sinergic pentru: intarirea elasticitatii si tonicitatii reducand hyperlaxitatea cutanata, stimularea actiunii anti-age prin restructurarea tisulara si dezvoltarea circulatiei sanguine locale, stimularea lipolizei si a actiunii anti radicalare, tonificarea terminatiilor nervoase epidermice.

CREMA ACTIVA RELAXANTA (ECO 4/254) produs profesional – Conceputa pe aceeasi baza ca si celelalte creme din gama Aroma-SPA, crema relaxanta cu actiune de relaxare, emoliere, calmare. Prezenta algei Fucus imprima aceleasi proprietati ca si in celelalte creme active Aroma-SPA.

CONTACTAȚI-NE ASTĂZI

Intră în contact cu Ecovital!

V-am atras atenția cu produsele noastre? Vreți să le vedeți?
Vă așteptăm cu drag la showroom-ul nostru central din București, Piața Victoriei.

Contactează-ne